Mudurnu Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 06/11/2018

üzeyir.jpg

Üzeyir ALTUĞ

1975 yılında Adana ili Ceyhan İlçesine bağlı Sağkaya Kasabasında doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Sağkaya'da tamamladı. 1993 yılında Selçuk Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri  Mühendisliği Bölümüne kayıt yaptırdı. 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümüne geçiş yaptı. 2002 yılında okuldan ilişiğini keserek askere gitti. 2003 yılında KPSS atamasıyla AİBÜ Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesine atandı. 2010 yılında AİBÜ Bolu Meslek Yüksek Okulu Mobilya ve Dekorasyon Bölümünü 1. likle  bitirdi. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2015 yılına kadar hastanenin çeşitli  birimlerinde görev aldı. 2015 yılından beri Bolu Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi'nde İdari Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır. Üzeyir ALTUĞ evli ve 3 çocuk babasıdır.